Garantili Opel Beyin Tamiri

Opel araçlarınızın beyinleri garantili şekilde tamir edilmektedir. Tüm Türkiye geneline tamir hizmeti vermekteyiz. Aracınızın servisimize gelmesine gerek yoktur, arızalı olan parçayı göndermeniz halinde garantili şekilde tamir eder, geri gönderebiliriz.


Opel Aşkınız Yarıda Kalmasın Diye Yanınızdayız

Aracınız bozulduğunda siz ve aracınızı kullanan tüm aile bireyleriniz üzülmektedir. Günlük yaşam faaliyetleriniz için kullandığınız aracınız aslında sizin herşeyinizdir. Aracınızdan bir gün dahi uzak kaldığınızda işleriniz aksar. Tüm Opel Beyin sorunların için en kısa sürede çözüm üretiyor ve aracınızı size hızlıca teslim ediyoruz. Tüm hizmetlerimiz garantilidir.

Garantili Opel Beyin Tamiri

Opel Beyin Merkezi

Opel F Arızası Çözümü

Otomatik ve Triptonik Opel Araçlarda görülen F Arızasının çözümü aslında çok basittir. Ama opel kullanıcılarının bu konuda ki haklı bilinçsizliği dolayısıyla işten anlamayan tamirciler yüzünden maddi yönden sarsıtılmaktadırlar. F Arızası kullanıcı hatası değildir. Opel 'in kronik sorunlarındandır. Baskı balata değiştirildiğinde dahi F arızası ile karşılaşılabilmektedir. Akü değişiminde de F arızası ile karşılaşılmaktadır.F arızası ile karşılaşıldığında lütfen standart tamircilere aracınızı götürmeyiniz. 200-250 tl ile çözülebilen arıza bir anda size 3000 tl 'ye çıkabilir. Aracınız F arızası verdiğinde lütfen bizi arayınız.

Opel Şanzıman Beyin Tamiri

Opel şanzıman beyinlerinizi garantili şekilde tamir ediyoruz. Opel Şanzıman Beyinlerinizin hidrolik pompa beyinlerini de değiştirmekteyiz. Tüm il ve ilçelere kargo ile hizmet vermekteyiz. Dilerseniz aracınızı getirin dilerseniz sadece " şanzıman beynini " söküp gönderin. Tamir edip tüm entegrasyon ayarlarını sağlayıp kargo ile size geri gönderelim.

Opel Vites Seçici Tamiri

Opel Vites Seçici Tamiri

Opel Korna Çalma Problemi

Opel Astra H korna çalma problemi 2004-2013 model Opel Astra H araçlarınızın korna çalma problemini gideriyoruz. Bu işlemi garantili şekilde gerçekleştiriyoruz.
Servisimize geldiğinizde aracınızda bu problem tespit edildiğinde sadece 1 saat içerisinde aracınızı problemsiz şekilde size teslim ediyoruz. Servisimize gelemiyorsaniz ;
Aracınızın cim kontrol modülü ve direksiyonunu kargo ile bize göndermeniz yeterlidir. Tanır işlemi gerçekleştikten sonra hemen kargo ile size parçalarinizı hemen geri göndermekteyiz.